İkamet Şartı Olmadan 383 İşçi Personel Alımı Online Başvuru

Büyükşehir belediyesi bünyesinde ikamet şartı olmadan belirli süreli çalıştırılmak üzere 383 Dönemsel personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular devam ediyor.

Büyükşehir belediyesi bünyesinde ikamet şartı olmadan belirli süreli çalıştırılmak üzere 383 Dönemsel personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular devam ediyor.

Tam zamanlı ve belirli süreli çalıştırılmak üzere 383 işçi personel alımı için iş başvuru detayları yazımızdan hemen ulaşabilirsiniz. Başvuru için ikamet şartı yok.

Büyükşehir 383 Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Büyükşehir belediyesi bünyesinde istihdam edilecek 383 işçi alımı için iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar iş başvurularını 30 Nisan 2024 tarihine kadar tamamlayabileceklerdir.

Dönemsel İşçi Alımı Başvuru Belgeleri

Tam zamanlı olarak çalışacak adaylar iş başvurularını Özgeçmiş (CV) belgesi ile birlikte iş başvurusunda bulunabilecektir.

İşçi Personel Alımı Başvuru Şartları

Büyükşehir Belediyesi 383 Dönemsel İşçi alımı için iş başvurusunda bulunacak adaylarda aranan iş başvuru şartları;

İnsan İlişkileri ve İletişim becerisi yüksek olmak. Yiyecek ve içecek alanında tecrübe sahibi, Kişisel bakımına ve dış görünüşüne önem vermek. Hijyen kurallarına dikkat eden, Temizliğe e titizliğe özen gösteren Ekip çalışmasına uyumlu olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

İstanbul Büyükşehir 383 İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Dönemsel 383 Personel alımı iş başvuruları yukarıda belirtilen iş başvuru tarihlerinde başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresi üzerinden yapılabilecektir. Farklı iş başvuruları kabul edilmeyecektir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş Başvuru Kılavuzu.